Плинуть роки

2005
               
Безлiч слiв перетворила у коштовну мрiю -
                не змiнила
Те, що є, на те, чого бажалось ...
                сподiвалась:
Прийде вiн - єдиний i жаданий...
                Безпорадно   
Придивляюсь... i немає сили -
                вщухли крила,
I вiдсутнiй напрямок кохання,
                i зiтхання
Десь у глибинi - таємне та жорстоке:
                скiльки рокiв
Розмовляти в сутiнках з собою?..
                I вiд болю    
Не почути дiйснiсть неповторну?..
                Жах потворний
Синiм полум'ям в обiйми огортає!..
                Все,що знаю -
Забуваю... i життя, як попiл...
                Плинуть роки...               


Рецензии