Тебе нiколи не було

2004

Тебе нiколи не було...
I тiльки-но уява спокусилась -
                створила образ чоловiка-мрiї...
                Прикрию вiї...i бачу
                порожнечу  самоти,
                бо ти - лише омана
                нестерпного, невтримного кохання...
I умовляннями: ”зажди” i “зачекай” -
неможна зупинити потяг  в рай...
Та пекло завжди поруч ...
Зрозумiло:
               собi наврочила любов i лихо поробила...
Тебе нiколи не було...
Але я вiдчувала крила...    


Рецензии