Волинка Суфiйська музика

2004

ВОЛИНКА

Голос прадавнього бога, що сховав свої крила
      В мiхурах i мiшечках, -
      затамував вогкий подих,
      поховав дивну пiсню, -
      i чекав-дочекався шукача -
      музИку-мисливця,
      того, що голос забутий
      новiтньої iстини
      у звуках волинки
вiдтворив...

СУФIЙСЬКА МУЗИКА

Крапка...З якої починається Всесвiт - яка його поглинає...
                Немає
Нiчого - i все є...
Насправдi що це: Iллюзiя-Майя,
                чи може Реальнiсть Брахмана?..
                Нiрвана -
нестримна миттєвiсть...
гармонiя швидкоплинного танцю...
мелодiя грацiй...
свiчадо знамення
i вигук стихiйний того откровення, що є дiєсловом кохання...
рух по колу i диво-стояння...
Свiтосприймання...


Рецензии