Короновiрус!

Короновірус  по планеті «біга»,
В усі країни зазирає
І жде, коли вакцина грізна
Його на віки подолає.

Поки не має однієї,
Яку вподобали б усі,
Чека китайська нас вакцина,
В усій повазі та красі!

Упав на голову всім нам,
Як сніг улітку, що не ждали
Та сніг під сонцем, все ж розстане,
А вірус поки що остане.


Рецензии