ТЕМА

2003

Прикрiсть спостереження - стислiсть теми
                й неможливiсть бачити космiчнiсть змiсту.
Слово... - Риска - спроба з'ясувати:
                де знайти? що втратити?
                як знати
                головне, а може
                невимовне...
                Бiльшiсть схильна бути дiєсловним
                актом,
                атрибутом дiї...
                I подiї всi - лише повiї -
                безсоромнi i безмрiйнi кралi -
                що кохатися готовi за бажанням
                кожного, хто сплачує рахунки...
                Любимось... збираючи пакунки -
                i - в дорогу!.. поки не збагнули:
                усi справжнi почуття - поснули,
                чи померли взагалi...
                Все!.. Досить!..
                Зупинився час!.. Навiщо просить
                скривджена психея крихiт долi?..
Вiчностi уламки...
Присмак болю...


Рецензии