Життя трива

2003

Життя триває... Сподiвання вiдлiтає
У небокрай, як пiсня самоти...
Життя триває... Коливання до нестями
Приносять жаль й пiдпалюють мости...
Життя триває... Знову змiни дня i ночi-
Так плине час - минає i стоїть...
Життя триває... Сновидінь пекельний збочин
Лякає знов передчуттям страхіть...
Життя триває... Все не те i все є правда,
I ми до неї в чергу на уклiн...
Життя триває... Залишаємось назавжди
У вирi лiт, у генах поколiнь...


Рецензии