Моя робОта

ГнітЮча тиша на ''війні''.
Робота – ''воювати'' –
Тримати бій у вихідні
І в будні: бій – в три мати;

В дозорі бути в глупу ніч
І вдень відбути чАти…
І не жалітись, певна річ,
І зрАнку – бій почати.

І бій... (добОвий сурогат).
І ворог мій – не зримий:
Підступний,
Вишколений гад,
ШкодА й на нього рИми!

Поки «воюю»,
Міць – жива,
ДопОки й жить охота...
На вітер кИдаю слова,
Оце – моя робота!!!   


Рецензии