Домашнiй лiкар

Хто з віночка вигляда –
із зубами борода,
бо чуприною-листами
міцно сплівся із братами?

А плюсАм не має ліку,
заміняє навіть ліки,
проганяє геть простуду –
добрий лікар всьому люду!

З другом цим не будуть діти
взимку й восени хворіти!
Хоч гіркий, та я вже звик
їсти із борщем часник.

17.02.2017
В ред. від 21.01.2021


Рецензии