Обдурили

Тай навіщо ж ти бабусю
Мене обдурила?!
Бо казала що навчуся
Я літати. Крила
Сильні виростуть на спині -
Полечу до неба
Де вітри живуть неспинні,
З першої ж потреби.
Крил  немає, крок за кроком
Чобіт протираю,
Вже й не хочу, ненароком,
Крил я тих до раю.
Щей дідусь із пантелику:
(Згадую оце я)
Виростиш, казав, великий.
Досвід - панацея!
Гоп - дорослий!!! Все умовно,
Хоч би й професура.
Окуляри й вуса зовні,
А під ними дура!
Хоч і розміром із лося,
Діти, всі ви діти.
Бо дорослому б вдалося
Війну зупинити...


Рецензии