Крiзь шторми

Учора відвертий, захоплений, мрійний,
Готовий до всього, вдихав запах змін.
Приходжу до тями, завершились війни,
Наразі отримав лиш прикрість взамін
Потраченим дням, де поранена щирість,
Пульсує нікчемно, наївшись проблем.
Так часто буває в життєвому вирі…
Від рифів й до рифів пливеш кораблем.
Десятки років, оминаючи крайність,
Та берег побачиш, хіба що у снах.
Ти ділиш простори на здиблені й файні,
Коли застеляють злі хвилі сповна
Світанки прекрасні, що кличуть за обрій,
І вкотре здається – вже скоро кінець.
Я згадую посмішки радісні й добрі,
Стихію сідлавши, лечу навпростець!

20:26, 16.01.2021 рік.

Зображення: https://ru.depositphotos.com


Рецензии