Роберту Шуману присвята

Соната N2 для скрипки i фортепiано

Затамований в сутiнках жах -
Заплямований дiйснiстю привид...
Безiменних життiв переляк -
Лейтмотив передбачення... Придив:
Бути?.. Нi?.. З чим прокинеться свiт?..
З ким зостанеться темрява клята?..
Загартований сумнiвом звiт...
Пiслямова кохання - порада:
Залишитись навiк в самотi
I прийняти цiлком глузування...
Зацiкавлення в тiм, щоб хрести
Не тяжiли безплiдним стражданням...
За свiдоцтвом Всевiчної гри
Вирушаю у простiр статевий -
I пiдтверджує Неба  дари
Закодований досвiд суттєвий...
I отриманi щастя дари -
Вiдображений досвiд життєвий...

Прослухати твір можна тут:
https://www.youtube.com/watch?v=cdEifjU34V0


Рецензии