ХТО ЗНА

2001

Лежу у трунi...Чи здається?..
               Чи може граю роль небіжчика
                талановито?..
Так, що скам'янiле серце життя спинило...

Бiль - цiлунок смертi...
Лежу... Чи може вiдлiтаю?..
       Чи може з розумом у піжмурки необережно граю?..
                Хто зна?..


Рецензии