В какую партию?

        Хочу в партію вступити   
        В партію ;За життя;
        Бо до ;Слуга народа;   
        В мене довіри нема
             :Батьківщина; - теж не погана
              Але не раз вже була
              При владі жінка гарна
              Нічого ж не здобула
        В партії ; Солідарність ;
        Лише лихі пани
        Тільки Тонус підняли
        Та посварили церкви
              У ;Радикалів; -вила готові   
              Щоб усе перевернуть
              Але бракуе сили
              Цю  владу здобуть   
        Іншим партіям потрібно
        Народу ще довести
        Лише їх партія гідна
        Щоб   обрали її
              Так обираемо ж партію
              Партію -  ;За життя;
              Лише ця партія краща
              Бо за людей вона!!! 


Рецензии
Обычное агитационное стихотворение

Александр Шутько 2   02.02.2021 15:50     Заявить о нарушении