Думи кам-янi

Чув я казку про того хлопчину,
В нього думи були кам’яні,
Якось каже: «Сяду відпочину»...
Ну а далі - не повірите мені.

В небі хмари сонце перекрили,
Почав дощик легкий накрапать,
З неба впали кам’яні високі брили,
Хлопчик думи не хотів в собі тримать.

Безліч часу з тої митті вже минуло,
І про це ніхто вже не збагне,
Все, що в хлопця в думці промайнуло,
Все ставало тверде кам‘яне.


Рецензии