А если на оборот? навпаки

      Структури незалежні ввели
      Держави майже нема
      Закони поробили собі
      Від яких народ потерпа
          Президенту усе не потрібно
          Зірковою хворобою він захворів
          Українців держить за бидло
          Пілкуватися не хоче і не хотів
      Треба б бізнес свій завести
      Продавать панам повітря
      І в реестр занести 
      Щоб не вкрали це вони
          І не було ніяких меж
          За доставку треба теж
          Ввести непомірні ціни
          І щоб лічильники включили
      Щоб за кожен їхній дих
      Виростали борги в них
      Кожен з них хай відчува
      Як народ наш вижива
           Можливо включать ті мозги
           Яких не мають при собі
           І введуть такі закони \
           Щоб люди краще зажили
   
      
 


Рецензии
Действительно сделать бы все наоборот ,а то придумают еще закон чтобы платить
за воздух

Александр Шутько 2   02.02.2021 15:58     Заявить о нарушении