The NiNeYa - Pokemon

брудні стіни
сірих будівель
вколюють в мене
сльози кохання
небо зринуло
на мене дощем
лікар у око світив ліхтарем
і щось говорив
про рельси трамвайні
про рельси трамвайні
та я більше так не міг

покемон покемон
я-банальний покемон
своєму хазяїну я служу
до потреби тихо сиджу
де ви тварин захисники
зніміть з мене ці кайдани

купа боргів
правди вітчизни
диктують мені
правду свою
очі ввіткнули
у мене ножі
лікар мені щось говорив
і пальцем водив
про рельси трамвайні
про рельси трамвайні
та я більше так не міг

покемон покемон
я-банальний покемон
своєму хазяїну я служу
до потреби тихо сиджу


Рецензии