рятуйте!!!

Баба маску одягла
І пошкандибала…
У лікарню, в центр села…
Аж погано стало.
Каже: Лікарю! Прийміть!
По закону – в масці.
Чорт побрав би той «ковід»!
Життя, мов у казці.
Дід боїться кашлянуть.
Спить – в противогазі.
Куми в гості не ідуть
При отій заразі.
Лікар каже: Ви б по суті…
Ближченько до справи.
Бо від тої каламуті…
А може ви й прави.
- Лікарю! Спина – болить.
І шумить у скроні.
Настрою в мене нема…
Я, мов у полоні.
Апетиту теж нема…
Все, мов у тумані…
Лише той живіт росте.
Туалет – в пошані.
Лікар смачно позіхнув.
Чи мо то здалося…
І діагноз сказанув:
-Ви – вагітна, Фрося!
…бабу кинуло у піт!
Лікарю! почуйте!
Невже винен той «ковід»?
В СІМДЕСЯТ?!. РЯТУЙТЕ!!!


Рецензии