Цэй Свит наш

Цей світ наш ласкавий милий
Ще вчора такий живий
Невігластво так покрило
Людино подібний вид
Що нищить себе самого
Інакше й не може будь
Без совісти вкрай убогий
Хоч в золоті в пекло путь
Весь мозок ця ржа роз'їла
Багатство єдина ціль
Гори все навкруг несила
Збороти жадоби хіть

15.01.2021р.


Рецензии