***

      (Сонячне Різдво - вірші для детей)
   
Безснiжне, тепле, сонячня
Рiздво -це дивно й так красиво!
Зима чомусь, в платтячко весни
Швиденько, хутко
Ще в груднi приодягнулась.
Ялинки в iграшках, на вулицях,
На дощик з вiтром голосно сердились.
Ховатись в снiг вони зимою звикли,
А от з проливним дощем гомонiти
Довго не привикли.
Та все владалось нинi:
Дощi угамувало сонце!
Рiздво, тепло та мир заглядують щиро
У нашi пiвденнi вiконця!


Рецензии