Kochany

Co; masz wspaniale w sobie,
Ale tak trudno mi powiedzie;,
Codziennie patrz; na twoje zdj;cia,
Przepraszam, ale jestem zakochana w Tobie.

Nie wyobra;am ;ycia bez ciebie,
Nie wiem jak dalej b;d; sama,
Na Tobie wszystko mi zale;y,
Bo kocham ci; szczerze i jestem dla ciebie zawsze otwarta.

Nie wierz; w to, co teraz mam,
I my;l; dalej o przysz;o;ci z tob;,
Obieca; ci nie b;d; nic,
Tylko ze mn; b;d; i r;b swoj; kochan;.


Рецензии