Девушка в белом

Часть 1.

В безрукавке белой- стрижечка каре, 
Как прекрасна Оля в снежном январе!
Вдохновленно Оля в камеру глядит,
Новая прическа Олю молодит!
Макияжа мало, молния-замок,
Льется словно дождик Олин голосок!

Часть 2.

Глаза я вижу черные
Немножечко смущаюсь,
От пристального я взгляда
Краснею и стесняюсь
Красивые ресницы,подкрашены глаза,
Помадой чуть затронуты медовые уста
От взгляда милой Оли не спрятаться,
Не скрыться- стихи опять польются
Как чистая водица!


Дзяўчына ў белым

Частка 1.

У кітліку белой- стрижечка карэ,
Якая цудоўная яна Оля ў снежным студзені!
Натхнёна Оля ў камеру глядзіць,
Новая прычоска Олю малодзіць!
Макіяжу мала, маланка-замочек,
Льецца нібы дожджык Олін голосочек!

Частка 2.

Вочы я бачу чорныя
Трошачкі бянтэжуся,
Ад пільнай погляду
Чырванею і саромеюся
Прыгожыя вейкі, подкрашены вочы,
Памадай ледзь закрануты мядовыя вусны
Ад погляду мілай Олі не схавацца,
Ня скрыться- вершы зноў пальюцца
Як чыстая вадзіца!


Рецензии