Монро укр

МОНРО

Я думав - то мені приснилось,
та тільки то - не в тому річ...
Мерлін Монро мені відкрилась
в чарівну новорічну ніч.
Її спідничку піддувало.
Вона тримала... та дарма...
А я повів себе зухвало...
Й була Мерлін...
і вже - нема...

Вона присіла,  мов метелик,
на той Старий чи Новий рік.
І я б налив їй звісно келих.
Був на роботі... то не міг...
Поговорили ми про різне:
про - хто з нас геній, про ХерСон...
Та, мабуть, Кеннеді їй свиснув...
А я, хоч - геній,
та - не Джон...

Вона була проста і класна!
Давно я чув те від людей.
І зразу всім все стало ясно,
коли коли побачив я
"ОК"!
То справді - так було чарівно...
І серце билось, що - "капут!""...
Не залишила і ... ботінок...
Лиш між сніжинок:
- Тірлі Пу!)))

Ішов до дому через ринок.
А там - собаки, та - не злі.
Знайомий пес там гриз
ботінок.
А я чомусь згадав Мерлін.
Її спідничку та коліна
й про те, чому не запитав,
куди тепер себе подіну...
То хай хоч ще раз
приліта...

Хай прилітає. Я не гордий.
Для неї є у мене бронь.
Я навіть вивчу три аккорди,
лише б торнутись її скронь.
Хочаб краєчечка спідниці...
Хай вибачає мене Джон.
Пиши! Я тут - біля дзвінниці -
Сухарка. Генію.
ХерСон. ;


ВК Старий Новий рік, ніч  2021;


Рецензии