Зуле

Джауулукъчугъунг башынгда
Тюрсюнчюгюнге джарашыб
Маскачыгъынг бетчигингде
Ариулукъчугъунгу джабыб.

Кек Кезчюкле бла къараса
Къарамчыгъы джылытады
Санчыкълары къаратады
Джюрегиме джол салады

Бир кюнчюкде биз тууабыз
Буйрукъ бизни тюбетгенча
Джюз джылны бирге джашаб
Бир кюнчюкде биз еллюкча

Ишге алмай къоялмазма
Джюрегиме тынгласам
Хар кюнюме къууанырем
Сени керюб турсам мен.

Мыйыма кириб къалгъанса
Кез кезге къарагъанлай
Ышаргъанлай джол салгъанса
Джюрегими байлагъанса.

Назмучукъну мен джазама
Мыйыларымы къазмайма
Дыгалас эте тайанама
Сезимими ачыкълайма

Джюрегими джылытханед
Быллай ариу балачыкъ
Сингиб къалды къаныма
Джюрюдю тамырымда

Джюрегими сезлерин
Кечюреме сезлеге
Тизгинчиклени джаза
Тахсачыкъны ачыкълай
Етюб къалды джаныма
Джюрегими арасына

Джюрекден назмучукъну
Кечюрдюм мен сезлеге
Теджер ючюн барысын
Зуля деген къызчыкъгъа!


Рецензии