мiстом знов

перетин чотирьох координат
хай трьох - четверта інша ненавмисне

місця місцин напівзабутих міста
мов кави кварків колір й аромат -

таке абстрактне все
немов й координати
не декартові
а з інакших математик,
де йде йде й досі
не зійдеться ряд
такий простий собі
аріфметичний

але ж приїхали на місце
й вийшли ввічливі.


17.12.20 ПТШ - Подол


Рецензии