Щедрий Вечiр!

Щоб здоров'ячко було
На столі завжди було
На Маланки,та Василя
Щедрували всі довкілля
Радість в хаті, діточки
Тішили Вас, за любки
Горенька біди не знали
Все смачненьке всім давали
Пахло хлібом,ковбасою
Та кутею,ще  й смачною
Ой щедрівки,щедрівоньки
Будуть і сини і   доньки
Хай внучата потішають
Янголи  всіх нас охороняють!


Рецензии