Зi старим Новим роком

<Людмила Плєвако>

Зі старим Новим роком летять привітання.
Побажати вам хочу достатку, кохання!
Серця хай зігріє тепло почуттів!
Бажаю вам щастя і здійснення мрій!

Міцного здоров’я, бадьорості, сил,
А ще – для польоту невидимих крил,
Щоб легко своєї мети досягти
І квіткою ружі щоденно цвісти!


Рецензии