ЖУТЬ

ЗвІсно, ''Беркут'' не ''Сапсан''
Він собі в угОду,
Стереже бандитський клан
Від свого народу.
Я здогадуюсь чомУ (?)
Як дивлюся в воду :
Влада втілює чуму
В судження народу.
Он іде каральний взвод;
Стережіться, діти !..
Це ''тітушки''. Всякий зброд.
Вони, теж – бандити.
 А отам, гінці кремля.
Сам не йму я тЯми,
Як тримає їх земля,
Не зведе до ями (?)
І страждАє, гине люд,
Не вгамУє скруту...
Де ж на владу божий суд?
Сповнення... і, суто —
Звідки цю узято ''жуть'' ?
З Марса чи з Венери?
От її і бережуть...
                      міліціонери. 
…..
 / 2014


Рецензии