поехали в город

Поїхали в місто ранньою весною,
Скупитись в базарі, чоловік з жоною.
Жінка стогне, Васю…дивись – яка миска!
А він до баб ласий – все очима блиска.
То їй шарф – пасує…а то – купи фен…
Вася – очі мружить, мов в кіно «Жульєн».
…назустріч – дівиця, мов Софі Лорен.
Каже молодиця: «Чуй, абориген!
Уже свиння наша внюхала риллю…
Тільки втягнеш пузо!!! Я тебе - приб’ю!


Рецензии