а сьогоднi по другому...

Була мить було життя
Впало щастя на мої путя...

Та таке гарнюнє солоденьке
 я була красива молоденька ...
Повна гарних почуттів
Кожен хлопчик цілувать мене хотів.

Ой так тіпалось у радості моє серденько...
Жилось добре у душі було тепленько
А сьогодні що сьогодні невдоволення і невигодні.,.
То болить душа то кості і все тіло.
Болячки як бджоли налетіли

ізкусали вже до смерти.
Обіщають вічно тіло жерти
Не стерпиме таке діло.
Я так жити б нехотіла .


Рецензии