Якби мав я дужи крила

    Якби мав,я дужі крила
    То до неба б полетів
    Щоб не бачить зубожіння 
    Що цей уряд натворив
          Стариків в холодних хатах
          Та голодних дітлахів
          Матерів,що гірко плачуть
          За загибелю синів
    Й жаденних алігархів
    Та їх товстих гаманців
    І свиней усіх пихатих
    Усіх- хто народ наш розорив
          Якби мав я дужі крила
          То до бога б полетів
          Щоб створив велике чудо
          Я б  у нього попросив   
    Дай ти людям радість
    І добробут дай
    У панів,що дуже крали
    Усе  позабирай   
          Хай народ буде щасливий
          Й попаде у рай 
          Алігархів тих проклятих
          За провини і гріхи
          Посади усіх до пекла
          Хай горять собі в смолі 


Рецензии
Когда же У них проснется совесть -пусть задумаются.

Александр Шутько 2   02.02.2021 16:55     Заявить о нарушении