Good morning actions

Good morning
Bye night:)
It is time to wake up!
Stop snoring --
All right
For fresh air pick up !!!;;;
Drive left,
Or drive right,
Straight is always OK:)
OPEN eyes for good sight;
Don't, please, stop on Highway!!!
;;;;;;;;;


Рецензии