Сила Темряви зникне у Хаосi

Сила Темряви зникне у Хаосі,
Наче крига розтане в теплі…
Поклоніння кривавому таїнству
Не відбуде себе на Землі…

Сила Світла, свідомо примножена,
Добротою воскресне в Єствах…
Дійсність, в променях Сонця відроджена,
Розцвіте глибиною в серцях…

Сила Всесвіту стане досяжною
В щирім прагненні Миру буття…
Шлях Єднання з Любов’ю і Вдячністю
Відкриватиме в кожнім Творця…

06.01.2021


Рецензии