Дякуэмо вам за все!!!

Из альбома "Мои стихи на украинском..."

ЛЮБІ  НАШІ  МАМО  Й  ТАТО!!!
«ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ВСЕ!!!»

...Золоте Весілля ваше –
Свято радісне! Яскраве!!!
Вся родина вас вітає
В пам’ятний осінній день!!!

Щиро, від усього серця
Щастя вічного бажає!!!
Миру й злагоди в оселі!!!
Вічно молодих пісень!!!

...Ангел хай оберігає
Діток ваших та онуків!!!
Затишок дарує в хаті!!!
Світло ніжних почуттів!!!

Сил, енергії, терпіння
І здоров’я на сто років!!!
Тихий спокій в добрих душах!!!
Все найкраще у житті!!!

...Наші милі та шановні,
Любі, найрідніші в світі!!!
Дякуємо вам за ласку,
Сяйво золотих сердець!!!

Низький вам уклін за мудрість,
Виховання та освіту!!!
За підтримку та поради!!!
ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ВСЕ!!!

P.S.: На фото - моя авторская открытка ручной работы
с золотым юбилеем свадьбы.


Рецензии