Mandra floricea

     12.01.2021 год.
      К И Ш И Н Ё В
Am iubit in viata mea odata,
Am iubit o mandra floricea,

M-am dezamagit, pentru, ca soarta,
Ia facut-o cadou un altuia.

Am pierdut iubirea si speranta,
Am ramas pe drumuri ratacit,

Ma framanta inima,m-apasa,
Ca am ajuns sa fiu nefericit.

O,floare dulce,cu petale aurii,
Eu nu te pot uita,te-astept sa vii...

In seara plina de amor,cu clipe vii,
Sa te cuprind,sa te sarut,a mea sa fii.

Ma gandesc la tine,ca-ci de tine imi pasa,
Ai un miros placut, catifelat...

Esti una dintre flori,cea mai frumoasa,
Esti trandafirul vietii neuitat.

Te astept colea,in valicica,
Langa teiul alb si infloritor...

Mandra si iubita floricica,
Te iubesc si nu mai pot de al tau dor.


Рецензии