Я щасливий...

Я багатий, так і є,
Що мені Каддафі:
Мені мою душу гріє
Шевченко у шафі.

Є у мене Пушкін,
Гьоте і Некрасов,
А панських палаців щастя
Душу, геть, не красить.

Хай там буде щастя
Те яке їх гідне,
Знайте, що цікавить їх -
То мені огидне.

Мені більше душу гріє
Простота в людині
І ким вона постає
У скрутній годині !

А ще мені до вподоби
Людяність у всьму -
Коли люди добром сіють
І не знають втоми !

Я щасливий, так і є,
І життя вдалося,
Щастя й зараз заграє,
Справді, не здалося !

І щасливий, Вам скажу,
Навіть від дрібниці:
Згоден і на журавля,
Вибачай синиця...

Щастя моє і в віршах:
Для душі пишу я,
Та одна біда - роки...
Вибачте... , спішу я...

Я щасливий, так і є,
Що мені Каддафі:
Я з любовью дістаю
Шевченка із шафи !

Весна 2015-05.01.2021 р.
Владимир Козачек
12.01.2021 р. 10:35


Рецензии