вонь вiйна...

Вонь ...
відстань...
 іди від мене вон...

Боже нас від зла людей боронь...
Негодиться хлопців убивати...

Їх же люблять батько мати.

Життя  на щастячко багате...

Тож давайте будем щастя брати і друг другу дарувати...

Воно смачненьке
Щодня будемо кувати
і з любовью  смакувати.

Годі смерті в страху ждати.


Рецензии