реформи

         Байден прислав Супрун із США              отредактировать
         Щоб медреформи вона провела
         І побачили українці усі
         Як бездарно й погано реформи пройшли
      Медиків бачете дуже багато
      Треба їх із роботи звільняти
      Медзаклади почали закривать
      Та лікарські штати швидко звільнять
         Реформи щоб скоріше пройшли
         Пігулки фальшиві штампують вони
      Щоб люди до старості не доживали
      А бюджет поповняли- та швидше вмирали
      Багато життів короно - вірус забрав
      Бо міністр здоровя -нам - дуже брехав
         Що добре підготувалися вони
         Із ціею епідеміею до боротьби
      Турботи від держави не відчували
      Медики до  Польщі мерщій потікали
      Медапаратів в лікарнях і досі нема
      Бо коштів держава на це не дала
         Ось така в Україні реформа пройшла
         Яку без освіти Супрун провела
         Хай Байден цю леді назад забира
         Щоб реформи у США вона провела


Рецензии
Действительно- не хватает что ли своих мозгов,-что обращаются к кому зря

Александр Шутько 2   02.02.2021 16:59     Заявить о нарушении