За край свiй

          Сергій Нагоян — (22 січня 2014, Київ, Україна),
          учасник і один із бійців 3-ї сотні Самооборони
          Майдану, вбитий під час протистояння на вулиці
          Грушевського в Київі.

Підвівся. Піднявся. ПовстАв,
Як скеля на крУчі.
Такому не трЕба настАв,
Синці – неминучі.
Ставалось. Було і не раз,
Зривався на слові :
В крові невгамовний Кавказ;
Вірменської крОві.
Підвівся. Піднявся і ось,
Цитує Шевченка:
  – Борітеся! 
В даль подалось –
За Край свій... за Неньку!
  –  Поборете! – процитував, 
Не знІтивсь ні трОхи!..
ЖакАном урАжений – впав,
В обійми ЕпОхи.


Рецензии