Христос ти краще за усе

Світліше за весняного промінчика,
Біліший Ти за перший сніг,
Красивий, правильний та кращий,
Чим все що звемо ми Великим!
Св’ятість та Чистота, Господа Христа,
Бо Ти зразок, ти Найсвятішій,
Христос ти Істина і правда на землі
Подай свій Світ води що всіх сціляе
Нещасний хто Тебе Христос не знає
Бо ходить він навпомацьки в пітьмі
Наш Бог Святий Та й наймудріший.
Достойний шани Ти і похвали,
Творіння рук Твоїх вся красота
Ти Боже, вищий гір та Євересту,
Найкрасивіший Ти, за наречену,
Як сонце правди Ти яскравий,
В душі людини ти Христос жаданий,
Христос Господь, твоя любов,
Твоя пролита на Голгофі кров,
Веде народ наш український,
До брами райського спасіння,
Бо тільки в Тобі все хороше,
І царских  скарбів найдорожче,
Твоя безмежна, милість та любов,
Нас до спасіння кличе знов і знов,
Я дякую, за те, що нас створив,
За те, що нас Ти грішних полюбив,
За Твій Предвічний план спасіння,
За все Тобі Христос благодаріння
За Книгу Божу Біблію Святу
Тобі мій Боже я уклін даю
За все це наше поклоніння
За милосерддя та благословіння!


Автор Широков  А.А. 11.01.2021. г Киев Украина


Рецензии