Свята поезiя

               
 Не спадає на думку йому?               
 Зрозуміти він зможе чи ні?               
 Вона пише вірші лиш тому,               
 Хто її з перших слів зрозумів.               
 Їй кортить обійняти його.               
 Доторкнутись до сильних плечей.               
 Відчуває ласкаве тепло,               
 Коли згадує шепіт очей.               
 Буде проміжок днів і часів?               
 Їй так хочеться бути із ним.               
 Він продовження знов не схотів?               
 Серце плаче, як сніг - буревій.               
 Що не так в ній? Століття не те?               
 Або врода занадто проста?               
 Вона любить його лиш за те,               
 Що поезія в нього - свята.               
 11. 01. 2021


Рецензии