История любви

         Н.Бидненко
Я наберу в долоні сотні слів,
Про нас з тобою з них складу історію.
А ніжний солов’їний теплий спів
Напише про кохання ораторію.
І ти знайдеш мене поміж людей,
Світ розфарбуєш сонячними фарбами,
Й тоді зимовий непривітний день
Освітиться веселками стобарвними.

…В смарагді неба сяє місяця опал,
Зірок перлини рясно в небо вкраплені…
І був історії любовної фінал,
Яка, на жаль, так з нами і не трапилась.

***
Я наберу в ладони сотни слов
Про нас с тобой я напишу историю.
А нежный, соловьиный тёплый спев
Напишет про любовь и ораторию.
И ты найдёшь меня среди людей,
И мир раскрасишь солнечными красками,
И вот тогда дождливый зимний день,
Засветится вдруг радугами яркими.

...В небе изумруд луны сияющий овал,
Звёзд жемчуга в небо вкраплены густо...
И был истории любовной той финал,
Самой истории и не было. Так грустно...


Рецензии