Unspeakable 4 строки

Unspeakable is never pronounced
And sweet desires are butterflying
Above your blues and lyric lines
Pinned up  by your poetic styling

***
Russian version

Невыразимое словами не сказать:
Порхает словно бабочка строка.
И чувств таких желанных не унять -
Твое перо пришпилило меня.


Рецензии