життя тече летить iде. i в нiм людина буде жить

. Жізнь она життя воно
Богом нам усім дано.
Насищає добротою
Мені приємно
Жить такою.
Скоро щастя все скінчиться
нова хвиля буде сниться
Комусь  добро комусь печаль.
Комусь
реальність а в ній жаль.
Буде буде каяття за непутьові прожиті путя.
Життя летить біжить іде
а в нім людина буде жить
в своїй надуманій біде

Поки покращення не прийде.


Рецензии