В серцi Ти...

Вуст твоїх солодкий хміль,
Дотик рук бентежить вкрай.
Ти на віки будеш мій!
В серці ти, запам'ятай.

Так буде допоки світло,
У душі моїй палає.
Буду поряд непомітно,
Я лише тебе кохаю!

Нині день такий холодний,
Навіть вранці випав сніг.
У думках моїх сьогодні,
Погляд твій,і ніжний сміх.
10 01 2021р 14:06
Вікторія Г Р


Рецензии