Little by little

I want to follow to you
Little by little
Sleep and watching dreams
Where you are in my arms
so niddle
So nude, hot, gentle
I'm so happy
I don't need middle
I want all about us
All my breathe for you
You nothing must
You are here
It is enough
For past, future and maybe for now with us

Я хочу следовать за тобой шаг за шагом
Спать и видеть сны
И ты в них в моих руках
Такой беззаботный, обнаженный, горячий, нежный
Я так счастлив
Я не хочу середины
Я хочу все, что касается нас
Мое дыхание все для тебя
Ты ничего не должен
Ты здесь и этого достаточно
Для прошлого, будущего и может быть для здесь и сейчас


Рецензии