Новий день-листочок чистий

Вже новий день нам відчиняє
Дверцята до нових вершин.
Яким він буде-ми не знаєм,
Думок він навіває плин.
А думи різними бувають;
Рожеві, чорні, голубі.
Одні небес самих сягають,
А інші тонуть у багні.
А новий день-листочок чистий,
Що хочеш,те і напиши-
Думки неначебто намисто,
То мудро ти їх нанижи.
Щоб гарно день новий почати,
Багно ти не тримай в душі,
Навчись до Бога ти звертатись
Щоб Він тримав тебе в руці.


Рецензии