Божа ласка

Нехай серце освітять дні
Які добром рясні й світліші.
Різдвяні вогники й пісні
Віншують кроки щасливіші.

І Новий рік до нас прибіг –
Маленький хлопчик безтурботний.
А дідуган – водою збіг,
Минув торішній і клопотний.

І радість променем сяйним
У наше серце заглянула.
Пішов той рік, що був брудним.
Свідомість COVID відштовхнула.

Одужав люд і обновивсь
Для справ нових і вищих звершень.
Месія людям об’явивсь
Щоб ласка Божа мала першість

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2021
07.01.2021
23:29
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии