Шовда

Шовда дода атагIенца –
Iаламца сакъердалуш;
БIарг-са хьестача хозленца
Уйла безаме дIаувш.

Ший берилгаш нанас санна,
Кхерилгаш цо лувчаду.
Уж безамца хIара денна
Эшачунца Iалашду.

Аре гIоза елакъежаш,
Мерза безам буаш я;
Сигалара йIовхал телаш,
Цунца са увш малх а ба.

ГIаддаха да гоннахь Iалам,
Доккхал деш ший вахарах.
Далла тел цо денна хоастам,
Шовда маьрша хиларах.

15.03. 2015.


Рецензии