Нагахь, доттагI, цIаьхха уйла хийца

Нагахь, доттагI, цIаьхха уйла хийца,
Хаде хьоцара, хьона цатоам баь,
ГIайгIа ма е, хиларах из хьайца
Дагара воацаш, уйла лочкъаяь.

Хоастам белахь, къастарах из хьайцар –
Цунгара хьона хила дика дац.
ГIойленах да хьона из дIакъастар –
Цхьана шоана кхы рузкъа дегIадац.

24-гIа март, 2015-гIа шу.


Рецензии