Аз лех дикал

Сона-м эшац юхь тIа хозал.
Аз лехар-м дикал я.
Ловргья, мелла эше, моцал,
Шелал а, эше, аз ловргья.
Бакъда, вIалла ловргьяц хIиллал –
Во мел долчун да из ги:
Ийрча оамал, курал, сонтал –
Ше ма дарра къахьа ди.

Сона-м эшац юхь тIа хозал.
Аз лехар-м дикал я…

24-гIа март, 2015-гIа шу.


Рецензии